Cules brocoli, conopida, morcovi, plivit iarba, pregatit teren pt. culturi – Huelva

EUROFRUTAS TEMPORAR S.R.L.
Munca temporara
Spania
Agricultura

Eurofrutas Temporar va ofera locuri de munca in Spania, zona Huelva pentru barbati si cupluri, la cules brocoli, morcovi, conopida, pregatirea terenului pentru culturi si plivit iarba.

NU se percepe comision pentru niciun loc de munca oferit de catre Eurofrutas Temporar! Comision 0%!

Ne ocupam integral de toate documentele necesare, asigurarile de munca si contracte, pentru fiecare persoana ce alege un loc de munca sezonier oferit de catre Eurofrutas Temporar, GRATUIT!

Perioada de desfasurare a campaniei de munca temporara in Spania pentru acest contract este intre 1 Ianuarie si 20 Decembrie, in fiecare an.

Acest loc de munca temporara are un contract pe o perioada de minim 3 luni de zile, avand posibilitatea prelungirii pana la 6 luni.

Locul de munca in Spania oferit are un program de minim 6 ore si jumatate pe zi, putand efectua ore suplimentare pana la un program total de 10 ore zilnic.

Plata salariului pentru acest job temporar Spania se face pe ora si are o valoare de 7,17 Euro Brut per ora lucrata efectiv.

Cazarea pentru locul de munca in Spania este oferita cu titlu GRATUIT!

Singurele plati ale angajatului sunt cele cu privire la utilitati, in functie de consumul propriu al fiecarei persoane, negociate la cel mai mic pret.

Transportul Romania – Spania si retur este organizat de catre Eurofrutas Temporar pentru acest loc de munca sezonier in Spania – Huelva.

Transportul persoanelor de la locul de cazare, daca este cazul, la locul de munca este oferit in mod total GRATUI!

Pentru acest loc de munca sezonier in strainatate (Spania) ne puteti contacta online non-stop prin formularele de aplicare de pe site sau telefonic, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00 – 17:00 la numerele de telefon:

Mobil: (+4) 0784 002 218

Fix: (+4) 0247 411 247

Mobil: (+4) 0723 616 335

Detalii loc de munca

CategorieAgricultura
TaraRomania
ZonaHuelva
Personal acceptatBarbati si cupluri
Perioada01 Ianuarie - 30 Decembrie
Durata contract3-6 luni
Salariu BRUT/ora7,17 Euro
Program de munca6,5-12 ore
TransportOrganizat de firma
CazareGRATUITA
UtilitatiPlatite de angajat
Transport intern cazare-muncaGRATUIT

Aplica Online

A valid phone number is required.