Cum reusesc agentiile de recrutare personal sa ofere locuri de munca sigure in strainatate?

Romanii cauta locuri de munca sigure, platite decent si care sa le ofere cat mai multe beneficii si bonusuri. Conform statisticilor, tendinta in alegerea locurilor de munca este indreptata catre locurile de munca din strainatate.

Agentiile de recrutare personal sunt un adevarat beneficiu, comisionul fiind neexistent, iar locurile de munca fiind in prealabil „pregatite” pentru viitorii angajati, agentiile negociind termenii integrali ai contractelor, cazarea, transportul si asigurarile sociale de care fiecare angajat beneficiaza pe perioada colaborarii cu agentia de recrutare personal.

Am observat o tendinta ascendenta catre locurile de munca in strainatate, preponderent catre Spania, Franta, Germania, aceste tari oferind un nivel de trai decent si conditii de munca optime, pentru fiecare angajat in parte, cat si o protectie sociala sporita pentru angajatii temporari.
Ilie Constantin Musat – Director Eurofrutas Temporar

Care sunt criteriile definitorii pentru romanii care isi doresc o schimbare de cariera?

  • Salarii corecte platite la timp
  • Fara comisioane ale intermediarilor
  • Protectie sporita oferita de catre angajatori
  • Asigurarea cazarii pe perioada indeplinirii contractelor
  • Asigurarea transportului international si local
  • Simplificarea procedurilor de angajare si a contractelor
  • Transparenta totala a colaborarii

Eurofrutas Temporar este o companie cu istoric pozitiv, care ofera angajatilor sai toate facilitatile necesare in vederea dezvoltarii unei colaborari de lunga durata intre companie si angajati, dezvoltand mereu noi oferte si focusandu-se pe seriozitate, aceasta fiind cartea de vizita ce defineste cel mai bine activitatea noastra.

Credem cu tarie ca, pentru a crea o colaborare stransa si corecta, pentru a ne alege in fiecare an, trebuie sa fim perfect transparenti si sa oferim intotdeauna servicii impecabile tuturor angajatilor nostri.

Experienta ne-a invatat de-a lungul anilor ca una dintre cele mai bune cai de promovare, cat si de dezvoltare, este aceea locala, denumita popular „din vorba in vorba” si ne-am indreptat permanent eforturile catre ofertele reale si cu caracter recurent, verificand amanuntit fiecare detaliu al contractelor pe care le oferim si oferind fiecarui angajat un mediu de lucru placut, lipsit de birocratiile stufoase si de nesiguranta.

Punctul cheie, pe care ne place sa il numim „pilonul de rezistenta” al companiei Eurofrutas Temporar a fost inca de la infiintare si pana in momentul actual seriozitatea noastra, presarat cu o doza de transparenta totala si corectitudine fata de fiecare colaborator si angajat.